Μοναδικά εφέ με το καινοτόμο λευκό ξηρό μελάνι της Xerox

Το επαναστατικό λευκό ξηρό μελάνι (White Dry Ink) της Xerox παρουσιάστηκε στις 10 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο PRINT ’17 που διεξήχθη στο Σικάγο και επιλέχθηκε ως νικητής του βραβείου 2017 MUST SEE ‘EMS, μιας και διαθέτει πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Δυνατότητα εκτύπωσης μόνο λευκού ξηρού μελανιού, καθώς επίσης και λευκών στρωμάτων κάτω ή πάνω από CMYK.
  • Εξαιρετική φωτεινότητα και αδιαφάνεια που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα μόνο πέρασμα του λευκού.
  • Αυτοματοποιημένη λειτουργία πολλαπλών διελεύσεων για έως και δύο στρώματα λευκού χρώματος. Πρόσθετα επίπεδα λευκού μπορούν να εκτυπωθούν χειροκίνητα για προσαρμοσμένες εφαρμογές.

Εξειδικευμένες αναβαθμίσεις στις εκτυπώσεις, όπως πχ μια νιφάδα χιονιού με λεπτομέρειες στην υφή της τυπωμένη σε μια καρτ ποστάλ, ένα εξώφυλλο βιβλίου με ένα άσπρο άλογο σε σκούρο φόντο με ζωντανές αποχρώσεις ή ένα διαφημιστικό κείμενο με λευκή γραμματοσειρά που εμφανίζεται σε ένα αυτοκόλλητο βινύλιο παραθύρου, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το νέο αυτό καινοτόμο μελάνι και με το πιεστήριο πέντε χρωμάτων, Xerox iGen® 5 Press.

Πρόκειται για μια συναρπαστική είδηση για τους χρήστες του iGen 5“, δήλωσε ο Jim Hamilton, διευθυντής ομάδας, Keypoint Intelligence InfoTrends.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί την «εισαγωγή» σε μια νέα σειρά εφαρμογών. Οι σχεδιαστές θα αγαπήσουν τη δυνατότητα  που τους δίνει το iGEn5 να χρησιμοποιούν πλέον λευκά χρώματα πάνω σε έγχρωμα και διαφανή φόντα για να δημιουργήσουν διαφημιστικά προϊόντα όπως φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες και προσκλήσεις, σημάνσεις σημείων αγοράς, κάρτες direct mail, επιστολές και εξώφυλλα βιβλίων. Οι πολλαπλές δυνατότητες χρήσης στην εκτύπωση, επεκτείνονται και στις εφαρμογές συσκευασίας, όπως τα αναδιπλούμενα χαρτοκιβώτια.

Έχουμε δοκιμάσει το λευκό ξηρό μελάνι (White Dry Ink) με το iGen 5 και βλέπουμε πολύ θετικά τη διεύρυνση των δυνατοτήτων που προσφέρουμε στους πελάτες μας“, δήλωσε ο Alan Roberts, αντιπρόεδρος της Data Communications Management Corp. “Το White Dry Ink έχει εξαιρετικές εφαρμογές στην εκτύπωση σε μαύρο αλλά και σε άλλα υλικά, ενώ αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία αξέχαστων καρτών, αφισών, προϊόντων σήμανσης και άλλων βοηθητικών εργαλείων για το μάρκετινγκ“.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς InfoTrends, ο όγκος της ψηφιακής εκτύπωσης αναμένεται να αυξηθεί κατά 27% (σύνθετο ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης) από το 2015 έως το 2020, φθάνοντας τις 25 δισεκατομμύρια σελίδες μέχρι το 2020 στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη.

Με την προσθήκη του White Dry Ink στην πλατφόρμα iGen 5, θα μπορέσουμε πλέον να εφαρμόσουμε ειδικά εστιασμένα εφέ για να μετατρέψουμε τις συνηθισμένες εκτυπώσεις σας και να τους δώσουμε μοναδική εμφάνιση και αίσθηση στην αφή.

Και επειδή το design δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επιτακτική ανάγκη, ελάτε στην StudioLive για μοναδική σχεδίαση προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες σας και εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά που μας χρειάζεστε!

Πηγή: businessnews.gr

Αφήστε μια απάντηση